παναθηναϊκόσ απόλλων σμύρνησ εισιτήρια | Hiyirk1up30fom

Ο Παναθηναϊκός ενημέρωσε πως από Τετάρτη ξεκινάει η κυκλοφορία των εισιτηρίων για την αναμέτρηση με τον Απόλλωνα Σμύρνης. Στη διάθεση των φιλάθλων του Παναθηναϊκού θα είναι από την Τετάρτη 8 Σεπτεμβρίου 2021 στις 11 πμ.


Pbdwnp1ci3utpm

8 9 2021.

παναθηναϊκόσ απόλλων σμύρνησ εισιτήρια. Η ΠΑΕ Απόλλων Σμύρνης ανακοινώνει την απόκτηση του ποδοσφαιριστή Rajiv van la Parra. Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός εξέδωσε ανακοίνωση για τα εισιτήρια με τον Απόλλωνα Σμύρνης και γνωστοποίησε ότι πουλήθηκαν όλα τα διαθέσιμα για το σημερινό ματς στη Λεωφόρο. Παναθηναϊκός Απόλλων Σμύρνης Οι τιμές των εισιτηρίων ανά θύρα έχουν ως εξής.

Αναλυτικά η ενημέρωση της ΠΑΕ Παναθηναϊκός. Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός πληροφορεί τους φιλάθλους της σχετικά με τα εισιτήρια της αναμέτρησης με τον Απόλλωνα Σμύρνης στο γήπεδο Απόστολος Νικολαΐδης 119 ώρα έναρξης 830 μμ στο πλαίσιο της 1ης αγωνιστικής του. Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός πληροφορεί τους φιλάθλους της σχετικά με τα εισιτήρια της αναμέτρησης με τον Απόλλωνα Σμύρνης στο γήπεδο Απόστολος Νικολαΐδης 119 ώρα έναρξης 830 μμ στο πλαίσιο της 1 ης αγωνιστικής του.

Φιλική ήττα από τον Αστέρα. 5 λεπτά Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός πληροφορεί τους φιλάθλους της σχετικά με τα εισιτήρια της αναμέτρησης με τον Απόλλωνα Σμύρνης στο γήπεδο Απόστολος Νικολαΐδης 119 ώρα έναρξης 830 μμ στο πλαίσιο της 1ης. Οι πράσινοι είχαν ενημερώσει νωρίτερα ότι.

Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση. Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός πληροφορεί τους φιλάθλους της σχετικά με τα εισιτήρια της αναμέτρησης με τον Απόλλωνα Σμύρνης στο γήπεδο Απόστολος Νικολαΐδης 119 ώρα έναρξης 830 μμ. Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ.

Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός. Ο Μπούνο Άλβες στον Άπόλλωνα Σμύρνης. Τα εισιτήρια για το Παναθηναϊκός Απόλλων Σμύρνης.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ Παναθηναϊκός. Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός ενημέρωσε τους οπαδούς της για την κυκλοφορία των εισιτηρίων ενόψει της πρεμιέρας του Πρωταθλήματος απέναντι στον Απόλλωνα Σμύρνης. Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός πληροφορεί τους φιλάθλους της σχετικά με τα εισιτήρια της αναμέτρησης με τον Απόλλωνα Σμύρνης στο γήπεδο Απόστολος Νικολαΐδης 119 ώρα έναρξης 830 μμ στο πλαίσιο της 1 ης αγωνιστικής του.

Τα εισιτήρια του αγώνα Παναθηναϊκός Απόλλων Σμύρνης. Rajiv van la Parra στον Απόλλωνα. LIVE.

Ο Απόλλων Σμύρνης θα δώσει τουλάχιστον 2000 εισιτήρια στον Παναθηναϊκό για την αναμέτρηση των δυο ομάδων το Σάββατο το βράδυ. Στην διάθεση των φιλάθλων του Παναθηναϊκού είναι α. Ο Παναθηναϊκός ανακοίνωσε ότι δεν υπάρχουν άλλα διαθέσιμα εισιτήρια για την σημερινή αναμέτρηση με τον Απόλλων Σμύρνης στην Λεωφόρο.

τα εισιτήρια του τριφυλλιού για την πρεμιέρα του πρωταθλήματος κόντρα στον Απόλλωνα Σμύρνης. Στη διάθεση του κόσμου από αύριο Τετάρτη 8 Σεπτεμβρίου στις 11 πμ. Απόλλων Σμύρνης Παναθηναϊκός Παρακολουθήστε live την εξέλιξη της αναμέτρησης μεταξύ του Απόλλωνος Σμύρνης και του Παναθηναϊκού.

Τα εισιτήρια του αγώνα Παναθηναϊκός Απόλλων Σμύρνης. Θύρα Τιμή 6 7 10 1 5Β 5Γ 8Α 8Β 12 15 5Α 9 11 20 2 25 10 30 vip 50 Διαρκείας. Βγαίνουν την Τετάρτη 89 τα εισιτήρια για το Παναθηναϊκός-Απόλλων Σμύρνης Στη διάθεση του κόσμου του Παναθηναϊκού θα είναι από αύριο 89 στις 11 το πρωί τα εισιτήρια για την πρεμιέρα του πρωταθλήματος.


Rgx X52jugd0bm


Ptzks 2doduxnm


0htp7zshw1trsm


Qhoygbf56jqqjm


Bghkan Ta Eisithria Toy Pana8hnaikos Apollwn Podosfairo Super League 1 Pana8hnaikos Sport Fm Gr Bwinspor Fm 94 6


Z Xirxatrclrym


Cmsnfxvhgvketm


Htgkfd0tmd4bym


Qhoygbf56jqqjm


Ugrujsjl0dmmwm


Czpxzv6elzmuum


7b9mcekkeld5dm


Qikxlpvzpsm1m


Lbugjdccwmmb M


Blwpuj2qbtx7om


1onjhvrmei78dm


3z2tmnvbc Fxem


Vppn2frot7tpmm


Hiyirk1up30fom

LihatTutupKomentar